Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Childhome Vian Peuterbed

Childhome Vian Peuterbed
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Modern ontworpen model Vian is mooi zacht afgewerkt met de stijlvolle boogjes. Bovendien kunt u Vian vanaf de geboorte tot 5-7 jaar gebruiken. Het design bed wordt geleverd met de platte zijkanten om het later om te bouwen tot een peuterbed.

Vian is gemaakt van MDF hout van goede kwaliteit en is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes. Het 70 x 140 cm. doorgroeibed wordt geleverd inclusief de lattenbodem. Neem ook een kijke in de hele serie van Vian voor een complete babykamer. Dit model kan makkelijk verplaatst worden door de aanwezige wielen.

Bruto gewicht43.2 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht40 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoKleur-stalen zijn aanwezig in onze showroom

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!