Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Childhome Pepe Peuterbed

Childhome Pepe Peuterbed
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Pepe is een massief houten peuterbed met een natural look. Omdat het babybed omvormbaar is tot een peuterbed kan deze gebruikt worden tot 5 - 7 jaar. De zijlatten van het 70 x 140 cm. peuterbed kunt u weghalen wanneer uw kindje zelf uit het bed mag. De platte zijkanten en de lattenbodem worden meegeleverd.

Dit mooi peuterbed Pepe is gemaakt van massief hout en is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes. Bekijk ook de kledingkast en commode van dezelfde serie uit ons assortiment.

Bruto gewicht32 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht29 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoKleur-stalen zijn aanwezig in onze showroom

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!