Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Childhome Mitzi Peuterbed

Childhome Mitzi Peuterbed
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Mitzi gebruikt u nu als een babybed en wanneer uw kind groot genoeg is kunt u deze ombouwen in een peuterbed. Kortom dit bedje kunt u ruim 7 jaar gebruiken. Met de kwaliteit van het massief hout is dat ook zeker haalbaar. Om Mitzi om te bouwen haalt u de zijlatten van het bed weg en plaats u de meegeleverde platte zijkanten. Het bed is dan omgetoverd tot een leuk kinderbed.

Trendy peuterbed Mitzi is van 70 x 140 cm en wordt geleverd inclusief de lattenbodem. Het bed is gemaakt van massief hout en is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes. Bekijk ook de kledingkast en commode van dezelfde serie uit ons assortiment.

Bruto gewicht32 kg.
KleurWit
Netto gewicht29 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!