Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Childhome Cilian Peuterbed

Childhome Cilian Peuterbed
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Cilian is niet alleen mooi maar ook multifunctioneel. Want Cilian is een babybed en een peuterbed tegelijk. U bouwt het stijlvolle babybed in enkele stappen om tot een peuterbed door de zijlatten weg te halen en de platte zijkanten te monteren. Deze zijkanten en de lattenbodem worden meegeleverd. Zo kunt u Cilian gebruiken vanaf de geboorte tot 5-7 jaar. De trendy grijze kleur geeft dit bed een stoere uitstraling.

Het 70 x 140 cm. doorgroeibed is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes en gemaakt van massief hout. Combineer het peuterped met de bijpassende kledingkast en commode uit dezelfde serie.

Bruto gewicht32 kg.
KleurGrijs
Netto gewicht29 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!