Jual Furnishings Dairo Laptoptafel Outlet

Jual Furnishings Dairo Laptoptafel Outlet
€ 849,00

of per maand vanaf € 18,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een laptoptafel die alles biedt om van je werkplek een fijne plek te maken. De Laptoptafel Dairo Outlet is namelijk van alle gemakkelijk voorzien. Daarnaast is de laptoptafel afgewerkt met echt walnoothout fineer zodat het model kwalitatief is. De Laptoptafel Dairo Outlet is voorzien van een ladeblok met drie soft-close lades.

Ook is dit model voorzien van een pop-up stekker. Aan deze pop-up kun je twee stekkers en twee usb-kabels aansluiten. Omdat de laptoptafel is ontworpen door een Engels meubelmerk, namelijk Jual Furnishing, kun je alleen Engelse stekkers gebruiken. Dit is een gemonteerd showroommodel met lichte beschadigingen.

Bruto gewicht45 kg.
KleurWalnoot
MateriaalHout
Breedte130 cm.
Diepte61 cm.
Hoogte81.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!