Over Trendymeubels.nl

 

Niets is zo belangrijk als een veilig en warm thuisgevoel in de ruimte waarin je woont. Met de inrichting geef je een eigen identiteit en een persoonlijke sfeer aan je huis. Daarom bieden wij inspirerende woonideeën aan om een echte thuisgevoel te geven aan je inrichting. Wij hebben meer 8.000 design meubels en woonaccessoires voor elke woonstijl, zoals modern, klassiek, romantisch, landelijk en trendy.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten uniek, trendy en vooral veilig zijn. Natuurlijk niet te vergeten met een lang levensduur en veel woonplezier. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Hiervoor werken wij samen met de beste fabrikanten die de maximale garantie bieden en struinen wereldwijd diverse beurzen af om het nieuwste van het nieuwste in je woning te brengen. Daarbij hebben wij oog voor stijl, kwaliteit en duurzaamheid.


Onze missie

Het is onze missie om design meubels en trendy woonaccessoires betaalbaar en bereikbaar te maken. Wij onderscheiden ons door snelle levering en een uitmuntende service vòòr, tijdens en na de aankoop.


Geschiedenis

In het jaar 2007 ging Dhr. Aslan, de directeur van Trendymeubels.nl, de Cebit beurs in Hannover bezoeken waar de laatste ontwikkelingen van de ICT branche vertoond worden. Daar zag hij het TV wandmeubel Casado Cadiz, die het perfecte meubel was voor zijn gloednieuwe LCD televisie thuis. Maar omdat het een fabrikant is moest hij een hele pallet van minimaal 15 stuks afnemen. In een mum van tijd had hij de andere 14 TV meubels doorverkocht aan zijn familie- en vriendenkring. Toen besloot hij dit als onderneming te gaan opzetten en opende de online shop Meubels.tv.

Al snel opende hij andere online shops nadat Meubels.tv succes werd. Na 2008 kwamen opeenvolgend TVmeubels.nl, PCmeubels.nl, salonmeubelen.nl, zitmeubelen.nl en daarna LCDmeubels.nl live. Later besloot Dhr. Aslan zijn assortiment nog meer uit te breiden met andere productgroepen door alles onder één dak te brengen.

Trendymeubels.nl is op 28 november 2011 gelanceerd met een breed productgroep van meubels en woonaccessoires voor je woonkamer tot kinderkamer. De bestaande websites zijn één voor één ondergebracht bij Trendymeubels.nl. Lees hier meer over onze geschiedenis.
 

Trendymeubels.nl - Geschiedenis


Onze service

Trendymeubels.nl biedt je een volslagen goede klantenservice die je niet gewend bent van een online shop. Op onze website vind je antwoorden op vrijwel al je vragen. Onze medewerkers staan klaar voor je via live chat. Je kunt ons ook mailen voor je vragen. Tijdens onze showroom openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar en wij zijn uiteraard ook bereid je persoonlijk te woord te staan in onze showroom.

Je hebt tal van mogelijkheden en voordelen in onze online shop zoals gratis bezorging en retour, 100 dagen retourrecht en veilig achteraf betalen. Lees hier meer over jouw voordelen


Thuiswinkel waarborg

Trendymeubels.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Dit houdt in dat onze webwinkel is getest op financiële stabiliteit en veiligheid. Daarnaast voldoen we aan alle weten en regels die gelden voor webwinkels. Ook voldoen we aan de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg zelf. Onze webshop is dus veilig en jij kunt met een gerust hart je meubels bij ons bestellen. Mocht er onverhoopt toch een conflict ontstaan, dan biedt Thuiswinkel Waardbord de helpende hand. Het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk, wel zo vertrouwd en veilig.

 
Trendymeubels.nl - Thuiswinkel waarborg
 

Keurmerken

Keurmerken laten zien hoe betrouwbaar een webwinkel is voor de consument. Een keurmerk wordt niet zomaar gegeven aan de webwinkels. Deze online shops worden eerst uitgebreid geanalyseerd, bekeken en streng gecontroleerd. Zo hebben wij naast het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk ook het eKomi Zilver keurmerk welke we te danken hebben aan de 2.000 positieve reviews over onze service en producten. Daarnaast hebben wij ook het GeoTrust® SSL certificaat, de status ShopWiki Premium shop en het Beslist.nl Topwinkel keurmerk. Lees hier wat deze keurmerken betekenen.

Shopwiki premium shop - Trendymeubels.nl Beslist Topwinkel - Trendymeubels.nl eKomi - Trendymeubels.nl Shopalike - Trendymeubels.nl
eKomi - Trendymeubels.nl
Beslist Topwinkel - Trendymeubels.nl Shopwiki premium shop - Trendymeubels.nl
Shopalike - Trendymeubels.nl

Veiligheid

Wij maken gebruik van het GeoTrust® SSL certificaat waarmee je gegevens versleuteld (encrypted) over het internet getransporteerd worden naar de servers van Buckaroo Online Payment Services. Zo wordt de veiligheid van jouw gegevens volgens de richtlijnen van CBP gewaarborgd. Hiermee maken we het mogelijk dat je een beveiligde betaling van je online aankopen kunt doen. Klik hier voor meer informatie over onze betaalmethoden.

Trendymeubels.nl - Buckaroo payment provider

Showroom

Met onze centraal gelegen showroom aan de van Regoutstraat 1 in Schiedam bieden we jou 1.000 m2 grote wooninspiratie. Hier vindt je vele inspirerende woonstijlen van modern en romantisch tot klassiek en landelijk. Daarnaast kun je je laten adviseren door onze experts die je graag te woord staan en interieur ideeën geven. Onze showroom is 6 dagen per week geopend, wij zijn dus ook elke zondag geopend.

De showroom van Trendymeubels.nl in Schiedam


Ons team

Bruisend, jong en gedreven: ons team bestaat uit professionele jonge medewerkers die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Trendymeubels.nl is een kleine, informele organisatie waar hard wordt gewerkt. Als trend hunters struinen wij wereldwijd diverse beurzen af om de nieuwste trends in je woning te brengen. Onze klantenservice medewerkers zijn je graag telefonisch, via e-mail, social media en gedurende werktijden van dienst.


Bedrijfsgegevens

 

Adresgegevens

Telefoon
088 - 3 088 077 [Lokaal tarief]

Trendy Leven B.V. h.o.
Trendymeubels.nl

Regoutstraat 1
3125 BH Schiedam NL

K.v.K. Rotterdam
58036695

BTW nummer
NL8528.44.487.B01