Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Oranje Royal Furniture Care Matlak

Oranje Royal Furniture Care Matlak
€ 19,95

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Wordt verzonden als Klein pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Om je houten meubels in goede conditie te houden is onderhoud en reiniging van groot belang. Zo blijven je meubels lang mooi en kun je eindeloos genieten van je aankopen. Het Onderhoudsproduct Mat lak is speciaal ontworpen voor mat gelakte meubels waarbij een glimmend effect niet gewenst is.

Dit speciale onderhoudsproduct is ontworpen door het Nederlandse merk Oranje Furniture Care. Dit merk beschikt over een eigen laboratorium en eigen fabrieken waarin de producten getest en gemaakt worden. Zo kun jij uitgaan van een degelijk onderhoudsproduct dat prima is geschikt voor je mat gelakte houten meubels.

Het onderhoudsproduct Mat polish is speciaal ontworpen voor mat gelakte meubels en meubels uitgevoerd in geoliede houtsoorten. Deze meubels glimmen niet en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Met dit onderhoudsproduct geef je je houten meubels weer een frisse touch zonder dat het product een glanslaag achter laat. Zo blijven en houten meubels natuurlijk en mooi.

Naast een opfrisbeurt verwijderd het onderhoudsproduct Mat Lak ook eventuele glimplekken veroorzaakt door bijvoorbeeld huidvet. Wanneer je houten meubels erger zijn bevuilt kun je je meubels eerst reinigen met Woodclean reiniger van hetzelfde merk. Zo bereik je een optimaal effect en zijn je houten meubels weer als nieuw.

Je kunt het onderhoudsproduct Mat Lak aanbrengen op je houten meubels met een doek en laten drogen. Je meubels zijn na 30 minuten handdroog en na 2 uur volledig droog. Bij hardnekkige plekken kun dat gedeelte van het meubels nogmaals behandelen. Wij adviseren om deze behandeling 3 tot 5 keer per week te herhalen voor een optimaal resultaat.

Bruto gewicht250 ml.
MerkOranje Furniture Care
Netto gewicht250 ml.
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!