Casado Tria 1 TV wandmeubel Zwart

Casado Tria 1 TV wandmeubel Zwart
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Tria 1 van de Casado serie is een doe-hetzelf-oplossing met 1 schap waarmee u uw componenten keurig kunt opbergen onder uw vlakpaneel, zonder bedradingen door de muur. 

De schap is in hoogte verstelbaar in stappen van 2.5 cm. De kabels van uw TV, Audio en Video apparatuur kan achter de geïntegreerde kabel management verbergt worden. De kabelmanagement kan op maat gemaakt worden en is ook verfbaar.

De draagvermogen van de schap is 13.6 kg., dikte is 6 mm. en is gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Dit model is leverbaar in Platinum met Transparant schap en Zwart met Zwart schap.

Bruto gewicht9 kg.
KleurZwart
Draagvermogen per glas13 kg.
KantelenNee
MateriaalMetaal dragers, Kunststof body, Veiligheidsglas
SchermformaatAlle schermen
Breedte44.5 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte42 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!