Obsession Sences Vloerkleed

Obsession Sences Vloerkleed groen schuin
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een vloerkleed kun je losse meubels zoals salontafels, fauteuil en slaapbanken met elkaar verbinden. Je creëert sfeer en eenheid in je woonkamer. Heb jij een interieur die al vrij druk is en wil je een vlak en strak oppervlak met jouw vloerkleed? Dan kun je kiezen voor een rustig vloerkleed van het meubelmerk Obsession.

Het Vloerkleed Sences is handgeweven en geeft een luxueuze uitstraling door de hoge polen. Het vloerkleed is over de hele breedte voorzien van lussen en dit maakt de kwaliteit bijzonder sterk. Verleen je woonkamer met het Sences vloerkleed onopvallend meer karakter en stijl. Bestel het Sences vloerkleed in de gewenste kleur en afmeting.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalSoft Micropolyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!