Obsession Samoa Vloerkleed 160x230 Lichtgrijs

Obsession Samoa Vloerkleed 160x230 Lichtgrijs
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk Obsession heeft weer een heerlijk zacht vloerkleed ontworpen. Het Vloerkleed Samoa Grijs is specifiek gemaakt van zachte materialen en heeft een hele mooie afwerking. Ook de zachte kleur maakt dit vloerkleed tot een must-have. Het vloerkleed is machinaal geweven en hierdoor zeker kwalitatief.

De poolen van het vloerkleed zijn gemaakt van soft-micropolyester en hebben een hoogte van 30 mm. Hierdoor is het Vloerkleed Samoa Grijs gemakkelijk schoon te maken en te houden. Dankzij de neutrale kleur is het vloerkleed ook gemakkelijk te combineren. Dit model vloerkleed is uit de collectie waardoor het laatste product is afgeprijsd.

Bruto gewicht11 kg.
KleurLichtgrijs
MateriaalSoft Micropolyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte3 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!