Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Passion Vloerkleed

Obsession Passion Vloerkleed
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maak je kinderen gelukkig met een rond of rechthoekig Passion vloerkleed van het meubelmerk Obsession. Dit vloerkleed is gemaakt van vilten bolletjes. De kleurrijke bolletjes zijn handgemaakt van 100% wol. De vilten bolletjes zijn zacht en wollig waardoor je jouw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen op het vloerkleed.

Je kunt het Passion karpet ook prima combineren met de accessoires in je woonkamer slaapkamer of hal. Het Passion karpet is ideaal voor ruimtes die vrij donker of niet zo kleurig zijn. Je kunt met dit vloerkleed echt alle ruimtes opvrolijken!

Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol, Hand gemaakt
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!