Obsession Orlando Vloerkleed Outlet

Obsession Orlando Vloerkleed Outlet
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Is het tijd voor een statement in je woonkamer? Het Vloerkleed Orlando is dan de juiste aankoop. Dit moderne vloerkleed heeft een opvallende rode kleur waardoor jouw woonkamer er direct anders uitziet.

Het rode vloerkleed is ontworpen door het hippe meubelmerk Obsession en heeft een perfecte afwerking. De polhoogte van het vloerkleed is 20 mm. waardoor de woonaccessoire laagpolige is, maar toch voor warmte zorgt. Het Vloerkleed Orlando is gemaakt van 2-delig geweven draden van polypropyleen frisse en heeft een hele lichte glas. Dit model een showroommodel. Het laagpolige vloerkleed heeft opgehangen en is hierdoor schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht12 kg.
KleurORL 500 Ivory
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalPolypropylene Frisee, Max-Brilliance Yarn
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!