Obsession Maya Vloerkleed 160x230 Leopard

Obsession Maya Vloerkleed 160x230 Leopard
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooi vloerkleed dat voor heel veel kleur en fleur zorgt! Het Vloerkleed Maya Multi behoort bij de indrukwekkende collectie van het hippe meubelmerk Obsession. Dankzij de print en fijne materialen is dit model echt een must-have. Het vloerkleed is laagpolig met een poolhoogte van 14,5 mm. Hierdoor is het vloerkleed gemakkelijk in onderhoud. De poolen zijn geweven aan de hand van het frisee weefprincipe.

Hierbij zijn twee soorten draden in elkaar verweven wat zorgt voor een speels tintje. Het Vloerkleed Maya Multi is gemaakt van polypropyleen. Omdat deze kleuruitvoering niet meer leverbaar is wordt dit model met korting aangeboden.

Bruto gewicht10 kg.
KleurMAY 486 Leo
MateriaalMax Brilliance Yarn , Polypropylen Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!