Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Maui Vloerkleed Outlet

Obsession Maui Vloerkleed Outlet
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een heerlijk vloerkleed om lekker in weg te kruipen. Het hoogpolige Vloerkleed Maui Outlet is lekker zacht en voelt zeer comfortabel aan. Geef je woning warmte dankzij dit leuke vloerkleed. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 55 mm. en valt hierdoor onder de hoogpolige vloerkleden.

Dit betekend dat het tapijt een comfortabel gevoel geeft en zorgt voor warmte in de woonkamer. Het Vloerkleed Maui Outlet is uitgevoerd in een mooie antracieten kleur. Het vloerkleed past hierdoor gemakkelijk bij een lichte en donkere vloer. Dit vloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Obsession en is nieuw verpakt.

Bruto gewicht4 kg.
KleurMAU 500 Antraciet
MateriaalMax-Brilliance Yarn , Polyester
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte5.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!