Obsession Deurmat Mats

Obsession Deurmat Mats 970 groen
€ 33,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De eerste indruk is altijd belangrijk. Verwelkom je gasten daarom met deze leuke deurmat van het meubelmerk Obsession. De Deurmat Mats is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, prints en kleuren.

De Deurmat Mats is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van koksvezel. De vezels zijn eerste gebleekt en daarna geprint waardoor de deurmat kleurvast is. De hoogte van de deurmat is 16 mm. Verwelkom je bezoek met een grapje, een inspirerende quote of je huisdier dankzij de Deurmat Mats. Dankzij de vrolijke kleuren fleur je met deze deurmat ook nog eens je ingang op.

Bruto gewicht1.000
MateriaalCocos, Gebleekt en bedrukt
Breedte70 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte1.6 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!