Obsession Maori Vloerkleed Zilver Outlet

Obsession Maori Vloerkleed Zilver Outlet
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

"Natuurlijk en gemaakt van pure materialen, dat is het vloerkleed Maori. Deze woonaccessoire hoort bij de nature line van het jonge meubelmerk Obsession en is bovendien handgeweven. Ervaar zelf de charme van dit natuurlijke vloerkleed.

Het Vloerkleed Maori Outlet is gemaakt van visco en heeft een mooie, zilvergrijze kleur. Dankzij de neutrale uitvoering past het tapijt altijd in de hedendaagse woonkamer. Dankzij de laagpolige structuur kun je het vloerkleed gemakkelijk onderhouden. De woonaccessoire heeft namelijk een polhoogte van 8 mm. Door het handmatige proces en de garen heeft dit vloerkleed een vintage look. Het outletmodel heeft geen originele verpakking meer.

Bruto gewicht20 kg.
KleurMAO 220 Zilver
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalViscose Mix
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte0.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!