It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Obsession Magic Kids Kindervloerkleed

Obsession Magic Kids Kindervloerkleed Rood
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je op zoek naar een kleurrijk en zacht vloerkleed voor je kinderen? Overweeg dan het vloerkleed Magic kids, dat is ontworpen door het meubelmerk Obsession. Het vloerkleed is gemaakt van acryl en voelt superzacht aan. Met een heerlijk zacht vloerkleed als ondergrond kunnen jouw kinderen een stuk comfortabeler spelen in de kinderkamer.

Het handgemaakte vloerkleed is laagpolig en bestaat uit vrolijke en speelse opdrukken. Dit maakt het vloerkleed een stuk leuker voor je kinderen. Daarnaast is het vloerkleed ook onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zowel meisjes als jongens. Je kunt het Magic kids vloerkleed bestellen in verschillende kleuren.

Bruto gewicht2 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Acrylic
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!