Obsession Gabor Vloerkleed

Obsession Gabor Vloerkleed 410 multi
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed met karakter! Het Vloerkleed Gabor heeft warme diepe kleuren waardoor deze woonaccessoire de ruimte helemaal vervult. Het vloerkleed is ontworpen door het bekende meubelmerk Obsession.

Wil je wat kleur op de vloer? Dan is het Vloerkleed Gabor een perfecte keuze. Dit vloerkleed is handgeweven met kwalitatieve stoffen. Het tapijt is uitgevoerd in polypropyleen frisee draden en heeft een lichte glans. Ook heeft het handgeweven vloerkleed een laagpolige structuur met een polhoogte van 16 mm. Dit bijzondere vloerkleed zorgt voor warmte in je woonkamer en voelt zeer comfortabel aan. Haal de sfeer in je huis met het Vloerkleed Gabor.

Bruto gewicht5 kg.
MateriaalPolypropyleen frisee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!