Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Freestyle Vloerkleed

Obsession Freestyle Vloerkleed 251 multi schuin
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een hip en kleurrijk vloerkleed kun je jouw interieur een geheel andere look en feel geven. Het Freestyle vloerkleed van het meubelmerk Obsession heeft verschillende tinten van dezelfde kleur. Hierdoor ontstaat er een bijzonder kleurrijk spikkeleffect.

Het Freestyle vloerkleed is gemaakt van Polypropylene BCF, een synthetische vezel die wordt gebruikt voor kleurrijke karpetten. De combinatie van kleur en materialen maakt het vloerkleed uniek. Zo kun je dit karpet goed combineren met andere woonaccessoires in de woonkamer. Een echte blikvanger in de eetkamer of in de hal; de keuze is aan jou!

Bruto gewicht4 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalPolypropylene BCF
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!