Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Fantasy Vloerkleed

Obsession Fantasy Vloerkleed
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit hoogpolige vloerkleed van het meubelmerk Obsession is een weldaad voor je ogen en voeten. Het Fantasy vloerkleed is gemaakt van 100% wol en heeft een poolhoogte van 70 mm. Je kunt je voeten gerust heerlijk laten zinken in de zachtheid van dit vloerkleed.

Doordat het vloerkleed volledig met de hand is gemaakt heeft het Fantasy karpet een uniek karakter. De maten en kleuren kunnen echter licht afwijken doordat het vloerkleed is gemaakt van natuurlijke materialen.

Bruto gewicht7 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol, Hand gemaakt
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!