It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Obsession Eskimo Vloerkleed

Obsession Eskimo Vloerkleed Ivory
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit prachtig vloerkleed van het meubelmerk Obsession heeft een poolhoogte van 85 mm. Het Eskimo vloerkleed is handgetuft en volledig gemaakt van Micro Polyester wat zorgt voor natuurlijke zachtheid.

Het Eskimo vloerkleed is een genot voor je woonkamer, slaapkamer of hal. Een echte weldaad om over te lopen en om op te zitten. Dit karpet uit de nieuwe collectie van het meubelmerk Obsession is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is het karpet ook beschikbaar in verschillende afmetingen.

Bruto gewicht12 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Micro-Polyester
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!