Obsession Emotion Vloerkleed

Obsession Emotion Vloerkleed
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Peace and love, dat zijn de twee dingen waar het leven toch om draait. Met dit vloerkleed haal je vrede of de liefde direct in huis. Het Vloerkleed Emotion is ontworpen door het meubelmerk Obsession en geeft direct een leuke sfeer in huis.

Het laagpolige vloerkleed is geweven met polypropyleen frisee draden en heeft een polhoogte van 12 mm. Dankzij de laagpolige structuur is het vloerkleed gemakkelijk schoon te houden. Het Vloerkleed Emotion heeft drukke print wat direct opvalt. Heb je een iets wat saaie woonkamer? Dan is dit laagpolige vloerkleed zeker een aanrader.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalPolypropyleen frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte3 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!