Obsession Curacao Vloerkleed Roze

Obsession Curacao Vloerkleed Roze

€ 189,00

€ 129,00

incl. BTW

32% korting

Je voordeel is € 60,00
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een heerlijk zacht vloerkleed dat echt zorgt voor heel veel warmte in huis. Het Vloerkleed Curacao Roze is ontworpen door het jonge meubelmerk Obsession. Het model is perfecte afgewerkt en heeft een hele frisse kleur. Dit vloerkleed is uitgevoerd in een zacht roze kleur. De kleur is te vergelijken met poeder roze.

Deze pastelkleur is helemaal hip dit moment en kan met vele kleuren gecombineerd worden. De poolhoogte van het Vloerkleed Curacao Roze is 30 mm. waardoor dit model bij de hoogpolige vloerkleden hoort. Het hoogpolige vloerkleed is gemaakt van soft-micropolyester. Dit model behoort bij een uitlopende collectie.

Bruto gewicht6 kg.
KleurPoeder Roze
Garantie1 jaar garantie
MerkObsession
MateriaalSoft Micropolyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte3 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!