Obsession Curacao Vloerkleed Groen

Obsession Curacao Vloerkleed Groen
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooi vloerkleed met een pastel groene kleur! Dat is het Vloerkleed Curacao Groen. Dit vloerkleed heeft een mint groene kleur wat past bij de woontrends van nu. Dankzij deze kleur heeft het model ook een hele warme uitstraling. Het meubelmerk Obsession heeft dit hoogpolige vloerkleed ontworpen.

Het tapijt heeft poolen van 30 mm. hoog waardoor het model niet alleen warm oogt, maar ook warm aanvoelt. Ook het soft-micropolyester zorgt voor een behaaglijk comfort. Verder is het Vloerkleed Curacao Groen ook erg netjes afgewerkt. Deze kleur is uit de collectie gehaald waardoor dit vloerkleed met korting te bestellen is.

Bruto gewicht6 kg.
KleurMint Groen
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalSoft Micropolyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte3 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!