Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Cosmic Vloerkleed

Obsession Cosmic Vloerkleed
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Schep sfeer en warmte in je woonkamer of slaapkamer met het hoogpolige wollen vloerkleed Cosmic. Een combinatie van verschillende kleuren en structuren zorgen ervoor dat deze Cosmic vloerkleden van het meubelmerk Obsession hun plek vinden in bijna elke kamer.

Het Cosmic vloerkleed is gemaakt van vilt, een prachtig natuurmateriaal dat wordt vervaardigd door het samenpersen van wol. Dit maakt het vloerkleed warm, zacht, ademend en vuilwerend. Je kunt het vloerkleed bestellen in verschillende kleuren en verschillende afmetingen. De maten en kleuren kunnen echter licht afwijken doordat het vloerkleed is gemaakt van natuurlijke materialen.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol, Hand gemaakt
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!