Obsession Copacabana Vloerkleed Outlet

Obsession Copacabana Vloerkleed Outlet
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Copacabana is een warm en comfortabel vloerkleed met een neutrale kleur. De woonaccessoires hoort bij de collectie van het bekende meubelmerk Obsession en is perfect afgewerkt. Haal jij ook de gezelligheid in huis met dit laagpolige vloerkleed?

Het Vloerkleed Copacabana outlet is gemaakt van 2-delig gedraaide polypropyleen frisee draden en heeft een hele lichte glas. Dankzij een polhoogte van 12 mm. heeft het vloerkleed een laagpolige structuur waardoor de woonaccessoire minder stoffig en gemakkelijk schoon te maken is. Dit showroommodel vloerkleed is uitgevoerd in een warme taupe kleur en is zowel schoon al onbeschadigd.

Bruto gewicht7 kg.
KleurCOP 361 Taupe
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalPolypropylene Frisee 2Ply-Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!