Obsession Chillout Vloerkleed

Obsession Chillout Vloerkleed roze
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Mis jij de warmte in huis? Dan kan het Vloerkleed Chillout wellicht de uitkomst bieden. Dit dikke hoogpolige vloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Obsession en voelt heerlijk zacht.

Het Vloerkleed Chillout heeft een hoogpolige structuur en is strak geweven. Tijdens het weven van dit vloerkleed zijn soft-micro polyester en verfstof draden gebruikt waardoor het tapijt diepe kleuren heeft. Het vloerkleed is handgeweven en met zorg en liefde geproduceerd. Verder heeft het vloerkleed draden met een polhoogte van 25 mm. Of je nu kiest voor een neutrale of opvallende kleur, het Vloerkleed Chillout geeft warmte en sfeer in je woonkamer.

Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalSoft Micropolyester
Breedte65 cm.
Diepte110 cm.
Hoogte2.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!