Obsession California Vloerkleed Outlet

Obsession California Vloerkleed Outlet
€ 309,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit fijne vloerkleed heeft een klassiek met letterlijk en figuurlijk een speels randje. Dankzij de kleurensamenstelling is het Vloerkleed California Outlet ook nog eens gemakkelijk te combineren. Het laagpolige vloerkleed van het meubelmerk Obsession is maar liefst 200 bij 290 cm. groot. De poolhoogte van het vloerkleed is 14 mm.

De pollen zijn gedraaid met twee soorten draden zodat het vloerkleed speels oogt. Verder is het Vloerkleed Calfornia Outlet volledig handgemaakt en uitgevoerd in polypropyleen. Dit outlet vloerkleed is de laatste van de serie. De originele verpakking ontbreekt, verder is het vloerkleed schoon en heel.

Bruto gewicht19 kg.
KleurCAL 122 Ivory
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!