Obsession California Vloerkleed Kids 156 Outlet

Obsession California Vloerkleed Kids 156 Outlet
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een echte, stoere zeemanskamer verdiend natuurlijk een heerlijk zacht kindervloerkleed. Daarom heeft het meubelmerk Obsession dit fijne kindervloerkleed ontworpen en laten produceren. Het Vloerkleed California Kids Outlet 156 heeft een speelse look dankzij blokken en vrolijke figuurtje. Het model heeft een poolhoogte van 14 mm. en is hierdoor gemakkelijk schoon te maken.

Ook is het vloerkleed handgeweven en uitgevoerd in polypropyleen. De pollen bestaan uit twee gedraaide draden waardoor het Vloerkleed California Kids Outlet 156 lekker zacht aanvoelt. Dit is een laatste model uit een uitlopende collectie. Het kindervloerkleed heeft geen originele verpakking, maar is zeker schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht7 kg.
KleurCAL 156 Aqua
MateriaalMax-Brilliance Yarn , PP Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!