Obsession California Kindervloerkleed Vlinder

Obsession California Kindervloerkleed Vlinder
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Iedere dag een vrolijk meisjes aan het ontbijt? Dan moet je zeker dit kindervloerkleed bestellen. Het model is lekker vrolijk dankzij vlindertjes en bloementjes waardoor je kleine meid elke dag vrolijk opstaat. Het Kindervloerkleed California Vlinder is ontworpen door het hippe meubelmerk Obsession.

De randen zijn mooi afgewerkt en de laagpolige structuur is gemakkelijk in onderhoud. Het kindervloerkleed is 14 mm. hoog, 80 x 150 cm. groot en volledig handgeweven. De poolen zijn geweven met twee soorten draden. Verder is het Kindervloerkleed California Vlinder gemaakt van polypropyleen. Dit vloerkleed is uit de collectie waardoor dit laatste model afgeprijsd is.

Bruto gewicht4 kg.
KleurCAL 175 Fuchsia
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
MateriaalMax-Brilliance Yarn , PP Frisee
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!