Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Beluga Vloerkleed

Obsession Beluga Vloerkleed
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Beluga vloerkleed heeft een tijdloos simpel dessin met vintage look die je opvallend goed te combineren in klassieke en moderne interieurs.

Het laagpolig vloerkleed van het meubelmerk Obsession heeft een prachtig structuur van wollen garens met een touché van viscose. Met dit vloerkleed haal jij gegarandeerd een unieke item in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer doordat het karpet volledig met de hand is gemaakt.

Je kunt het vloerkleed bestellen in verschillende kleuren echter kunnen de kleuren licht afwijken doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen.

Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Viscose, Hand gemaakt
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!