Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Obsession Beduini Vloerkleed

Obsession Beduini Vloerkleed 421 rainbow schuin
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Verrijk je interieur met dit kleurenfestijn. Het vloerkleed Beduini is zo kleurrijk dat je hele kamer wordt opgevrolijkt. Het vloerkleed van het meubelmerk Obsession is verticaal en horizontaal vervlecht waardoor de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Het vloerkleed is gemaakt van materialen zoals Polyester. Zoals de naam Flatweave al suggereert, heeft het vloerkleed een “platte uitstraling” en is met de hand gemaakt. Je kunt het vloerkleed eenvoudig schoonmaken en stofzuigen. Daarom kun je het Beduini vloerkleed ook gerust in een kinderkamer of eetkamer gebruiken. Het vloerkleed is handgemaakt en haalt met de frisse en vrolijke kleuren het zonnetje in huis.

Bruto gewicht10
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!