Obsession Beduini Vloerkleed Outlet

Obsession Beduini Vloerkleed Outlet
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Haal de vrolijkheid in huis met dit fleurige vloerkleed van het bekende meubelmerk Obsession. Het Vloerkleed Beduini heeft een losse structuur waardoor de woonaccessoires een Ibiza-look heeft.

Het Vloerkleed Beduini Outlet is gemaakt van polyester met leuke beige franjes aan twee zijkanten. Door de geweven structuur lopen de kleuren van dit vloerkleed mooi in elkaar over waardoor het een echt kleurenfestijn is. Bovendien is dit kleurrijke vloerkleed met de handgeweven door middel van zogenaamde flatweave, wat duidt op een laagpolige structuur. Dit showroommodel heeft altijd opgehangen in onze showroom en is hierdoor schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht6 kg.
KleurAbrikoos
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!