Obsession Acapulco Vloerkleed Mint Outlet

Obsession Acapulco Vloerkleed Mint Outlet
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Creatief en modern, zo kun je dit vloerkleed goed omschrijven. Het Vloerkleed Acapulco Mint Outlet is door het meubelmerk Obsession ontworpen. Het vloerkleed is zeer kwalitatief en volledig machinaal geweven. Dankzij de mooie kleuren en patronen is dit model direct een blikvanger in je woonkamer of slaapkamer.

Het tapijt heeft een poolhoogte van 16 mm. Hierdoor valt het Vloerkleed Acapulco Mint Outlet onder de laagpolige vloerkleden. Voordeel hiervan is dat het vloerkleed minder stof aantrekt en gemakkelijk schoon te maken is. Het outlet vloerkleed is geweven met tweedelige polypropyleen garen in combinatie met max-brilliance garen voor meer kleurintensiteit.

Bruto gewicht3 kg.
KleurACA 683 Mint
MateriaalPolypropyleen frisee
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte1.6 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!