Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Zuzo Kinderkledingkast Small

Newjoy Zuzo Kinderkledingkast Small
€ 629,00

of per maand vanaf € 13,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderkledingkast is één van de belangrijkste meubels in een babykamer. Je wilt immers de kleding van je kleine overzichtelijk op kunnen bergen. De 2-deurs Kinderkledingkast Zuzo is daarom een perfect kinderkamer meubel met bovendien een heel speciaal ontwerp.

De kinderkledingkast is ontworpen door het merk Newjoy en behoort tot de Babykamerserie Zuzo. Het kinderkamer meubel is stevig en volledig uitgevoerd in MDF hout. De kinderkledingkast is voorzien van twee lades, een kledingroede en legplank. De kledingroede bevat LED verlichting die aangaat wanneer je iets uit de kinderkledingkast pakt. De gele accenten en afbeelding maken de vrolijke kinderkledingkast compleet.

Bruto gewicht125 kg.
KleurSonoma Eiken/Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte105 cm.
Diepte62 cm.
Hoogte197 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!