Newjoy Zuzo Babybed

Newjoy Zuzo Babybed
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De babykamer is de eerste ruimte waar je kleine mee in contact komt. Omdat je je kleine een goede start wilt geven is de inrichting daarom erg belangrijk. Het Babybed Zuzo een goed begin van een babykamer waar je kleine zich fijn in voelt.

Het Babybed Zuzo is ontworpen door het meubelmerk Newjoy en voldoet aan alle eisen van een goed kinderkamer meubel. Dankzij kwalitatief MDF hout heeft het babybed een lange levensduur. Het Babybed Zuzo is uitgevoerd in wit, grijs en sonoma eiken hout met gele accenten. In de ruime lades kun je alle benodigde spullen binnen handbereik opbergen.

Extra afmeting informatie:

Matras maat voor de babybed: 75x110 cm.

Bruto gewicht86 kg.
KleurSonoma Eiken/Wenge
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Zuzo serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!