Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Zuzo Hanglamp

Newjoy Zuzo Hanglamp
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke hanglamp is een ware aanvulling op je kinderkamer meubels. Dankzij de stoffen lampenkap verspreidt de Hanglamp Zuzo een warm en sfeervol licht. De hanglamp is speciaal ontworpen voor in een speelse kinderkamer of babykamer.

Deze gele hanglamp is ontworpen door het meubelmerk Newjoy. De hanglamp is een item uit de babykamerserie Zuzo maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere meubels. De stoffen lampenkap is in twee delen vormgeven. De kleuren geel en wit geven een aparte sfeer. De leuke afbeelding laat je lachten en maakt de Hanglamp Zuzo compleet.

Bruto gewicht3 kg.
KleurGeel
MateriaalStof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!