NewJoy Wingy Kinderkledingkast Big

NewJoy Wingy Kinderkledingkast Big
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vrolijke kinderkledingkast met genoeg bergruimte voor de kleding van je kind. De Kinderkledingkast Wingy heeft een apart ontwerp en is voorzien van diverse vrolijke details. Het kinderkamer meubel is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en is een onderdeel van de Wingy babykamerserie.

De Kinderkledingkast Wingy is uitgerust met totaal zes legplanken en een kledingroede. Deze kledingroede is weer voorzien van LED verlichting die aangaat wanneer je de kast opent. De draaideuren van deze kinderkledingkast hebben een soft-close systeem wat ervoor zorgt dat de deuren niet hard kunnen dichtklappen. Het kinderkamer meubel is volledig uitgevoerd in goedgekeurde materialen.

Bruto gewicht145 kg.
KleurGroen
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!