NewJoy White Life Kinderkledingkast Small

NewJoy White Life Kinderkledingkast Small
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kinderkledingkast van het vooraanstaande meubelmerk NewJoy is een leuk opbergmeubel voor zowel een meisjes als jongenskamer. De kinderkledingkast White Life Small heeft twee deuren en een grote lade hierdoor heeft je kind voldoende ruimte om haar kleding, schoenen en accessoires op te bergen. De kinderkledingkast is tevens voorzien van LED verlichting, erg handig tijdens het opbergen of zoeken van de kleding.

Beval dit model jou wel maar denk je dat je toch een iets groter afmeting nodig hebt voor de kinderkamer dan kun je ook de 3-deurs kinderkledingkast bekijken van dezelfde kinderkamer serie.

Bruto gewicht190 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!