NewJoy White Life Kinderbureau

NewJoy White Life Kinderbureau
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een goed kinderbureau is belangrijk tijdens het huiswerk maken, knutselen of leren. Je kind heeft een werkplekje nodig waar hij of zij zich comfortabel voelt. Je kunt een fijn werkplek voor je kind creëren met het kinderbureau White Life van het meubelmerk Newjoy.

Dit kinderbureau is gemaakt van kwalitatief hout en is volledig afgewerkt met witte lak. Je hebt genoeg ruimte om de boeken, schrijfblokken en accessoires van je kind opbergen. Combineer dit kinderbureau met een bureaustoel voor een ergonomische zithouding van je kind.

Bruto gewicht95 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!