NewJoy White Life Kinderbed Small

NewJoy White Life Kinderbed Small
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het White Life kinderbed van het meubelmerk Newjoy is volledig uitgevoerd in wit, hiermee kun je een rustgevende sfeer creëren in de kinderkamer. Het kinderbed heeft een ligoppervlak van 90x 200 centimeter en is geschikt voor zowel meisjes als jongens.

Dankzij de combinatie van MDF en geperst hout gaat het bed lang mee, dus ook als je kinderen wat ouder zijn is het White Life bed nog steeds geschikt. Je kunt het White Life kinderbed ook combineren met een kinderboekenkast of kinderbureau van de kinderkamer serie White Life die beide zijn voorzien van grote opbergruimtes.

Bruto gewicht81.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!