NewJoy White Life Kinder boekenkast

NewJoy White Life Kinder boekenkast
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kinderboekenkast van het meubelmerk Newjoy straalt klasse uit. Het strakke ontwerp is krachtig door zijn eenvoud. De witte kinderboekenkast biedt voldoende opbergruimte om de boeken van je kinderen netjes op te bergen. De twee deuren van de kinderboekenkast gaan eenvoudig open en sluiten geruisloos.

Dankzij de witte uitvoering en materiaal past de kinderboekenkast bij iedere kleur en stijl. Je kunt deze kast eenvoudig combineren met een commode, kinderbed of kinderbureau van de kinderkamer serie White life.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!