NewJoy White Mocha Kinderkledingkast Eco

NewJoy White Mocha Kinderkledingkast Eco
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Warm hout, modern wit en een neutraal mocca, dat zijn de kleuren die bij deze praktische kinderkledingkast gebruikt zijn. Het kinderkamer meubel is ontworpen door het bekende merk NewJoy. Dankzij het gebruik van PVC langs de randen en hoeken is deze kinderkledingkast veilig voor in een kinderkamer.

De grote kinderkledingkast is voorzien van twee schuifdeuren die ruimte besparen en voorzien zijn van soft-closing. De ruimte in de kinderkledingkast is ingedeeld dankzij een kledingroede en vijf legplanken De kledingroede van deze kinderkledingkast is voorzien van LED verlichting die automatisch aangaat wanneer het meubel wordt geopend.

Bruto gewicht155 kg.
KleurBruin
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!