NewJoy White Mocha Kinderbed Big

NewJoy White Mocha Kinderbed Big
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een breed ledikant (matras maat 120x200) in de kinderkamer heeft zo zijn voordelen. Zo biedt een breed ledikant genoeg ruimte om te bewegen, spelen en slapen. Het Kinderbed White Mocha Big is daarom een perfect kinderkamer meubel. Het kinderbed is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en behoort tot de White Mocha serie.

Het Kinderbed White Mocha Big is uitgevoerd in warme kleuren wat zorgt voor een rustige uitstraling. De witte metalen poten geven het kinderbed genoeg ondersteuning. Tevens wordt het kinderbed geleverd met bijpassende bodemplaat. Het hoofdbord van het Kinderbed White Mocha is uitgevoerd in bruine stof en voorzien van knopen.

Bruto gewicht86 kg.
KleurBruin
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Stof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!