NewJoy White Mocha Kinder Boekenkast

NewJoy White Mocha Kinder Boekenkast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een boekenkast mag niet ontbreken in de kinder- of tienerkamer. Voorleesboeken, schoolboeken, knutselboekjes en speelgoed, alles kan netjes worden opgeruimd in de Kinder Boekenkast White Mocha. Het kinderkamer meubel behoort tot de White Mocha serie en is ontworpen door het meubelmerk NewJoy.

De Kinder Boekenkast White Mocha is uitgerust met een deur, een lade en open vakken. De lade en deur zijn voorzien van een soft-close systeem waardoor kinderen kun vingers niet kunnen bezeren. Daarnaast zijn de hoeken en randen voorzien van een laagje PVC waardoor deze niet meer scherp zijn. Een veilige boekenkast die sfeer creëert in de kinderkamer.

Bruto gewicht73 kg.
KleurMocca
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!