NewJoy White Life Babybed

NewJoy White Life Babybed
€ 629,00

of per maand vanaf € 13,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je kleine meid verdient een veilige omgeving waar ze in alle rust de wereld kan ontdekken. Het Babybed White Life geeft je kleine meid deze omgeving en biedt ook voor papa en mama veel extra’s. Het babybed is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en behoort tot de serie White Life.

Dit babybed is volledig uitgevoerd in hoogwaardige materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in kinderkamers. Het Babybed White Life is uitgerust met een wiegsysteem waarmee je je kleine meid rustig in slaap kunt wiegen. Bovendien heeft het witte babybed twee lades die weer voorzien zijn van een soft-close systeem.

Bruto gewicht82 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!