NewJoy Vento V8 Kinderkledingkast Small

NewJoy Vento V8 Kinderkledingkast Small
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stoere kinderkledingkast die het hart van een echte racecoureur sneller laat kloppen. De Kinderkledingkast Vento Red V8 is uitgevoerd in stoere kleuren en leuke afbeeldingen. Het model is praktisch en kan goed gecombineerd worden met de overige kinderkamer meubels uit de Vento V8 serie.

De Kinderkledingkast Vento V8 van het meubelmerk NewJoy is uitgerust met twee deuren die gedempt sluiten dankzij een soft-close systeem. Verder heeft de kinderkledingkast twee legplanken en een kledingroede met geïntegreerde LED verlichting. Deze verlichting reageert op het openen en sluiten van de deuren. De kinderkledingkast is uitgevoerd in kindervriendelijke materialen die een lange levensduur garanderen.

Bruto gewicht104 kg.
KleurRood
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!