NewJoy Vento V8 Kinderkledingkast Big

NewJoy Vento V8 Kinderkledingkast Big
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote kledingkast is ruim genoeg om alle kleding van je zoon te kunnen opbergen. De Kinderkledingkast Vento V8 Big is een item uit de Vento V8 kinderkamerserie van het meubelmerk NewJoy. Het kinderkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatieve materialen die getest zijn op veiligheid voor kinderen.

De Kinderkledingkast Vento V8 heeft drie draaideuren met soft-close. De indeling van de kinderkledingkast bestaat uit vijf planken en een kledingroede. Voor een stukje extra gemak is de kledingroede voorzien van LED verlichting die aangaat wanneer je de kinderkledingkast opent. De stoere kleuren maken de Kinderkledingkast Vento V8 geschikt voor in een jongenskamer.

Bruto gewicht143 kg.
KleurRood
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!