NewJoy Vento V8 Kinderbureau

NewJoy Vento V8 Kinderbureau
€ 569,00

of per maand vanaf € 12,46

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit speelse kinderbureau is speciaal ontworpen door echte racefanaten. Het Kinderbureau Vento V8 Red is uitgevoerd in rood, geel, wit en zwart wat je doet denken aan de Formule 1. Het kinderbureau is ontworpen door het meubelmerk NewJoy.

Bovendien is het kinderbureau uitgevoerd in materialen die getest zijn voor kinderen waardoor ieder kind kan leren en spelen met dit kindervriendelijke kinderbureau. Het Kinderbureau Vento V8 is uitgerust met een ladeblok met drie lades en een bovenplank met een extra kasten. Het deurtje en de lades van dit kinderbureau zijn voorzien van een soft-close systeem wat zorgt voor veiligheid en kwaliteit.

Bruto gewicht78 kg.
KleurRood
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!