NewJoy Vento V8 Kinder Boekenkast

NewJoy Vento V8 Kinder Boekenkast
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kinder boekenkast maakt de kinderkamer van je zoontje compleet. Het kinderkamer meubel heeft een stoer ontwerp en is uitgevoerd in echte Formule 1 kleuren. Bovendien zijn de materialen waarmee dit kinderkamer meubel is geproduceerd speciaal getest op veiligheid voor kinderen.

De Kinder Boekenkast Vento V8 Red maakt van iedere kinderkamer een bijzonder plek. Het kinderkamer meubel is uitgerust met legplanken en twee kastjes. De deuren van deze kastje zijn voorzien van een soft-closing systeem waardoor een stukje veiligheid en kwaliteit is toegevoegd aan deze kinder boekenkast. De boekenkast voor in de kinderkamer is ontworpen door het bekende meubelmerk NewJoy.

Bruto gewicht40 kg.
KleurRood
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!